Pipirai, įdaryti mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Pipirai, įdaryti mėsa

Įdarytos paprikos - tai patiekalas, tradiciškai ruošiamas su maltos mėsos, ryžių ir daržovių įdaru. Įdarytų paprikų gaminimas vidutiniškai trunka apie valandą, svarbiausia patiekalą ištroškinti iki minkštos konsistencijos. Norėdami paruošti mėsa įdarytas paprikas, turite iš anksto susukti maltą mėsą arba nusipirkti jos parduotuvėje. Maltos mėsos mišiniu su daržovėmis ir ryžiais reikia įdaryti paprikas. Rinkitės jas vidutinio dydžio, kad į keptuvę tilptų daugiau paprikų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pipirai, įdaryti mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Kiekvieną papriką įdarykite malta mėsa.

Žingsnis 2

Pipirai, įdaryti mėsa Žingsnis 2
Troškinkite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite joje pusžiedžiais supjaustytas morkas ir svogūnus. Įpilkite pomidorų pastos ir porą šaukštų vandens. Įberkite druskos ir pipirų. Tada sudėkite paprikas į keptuvę ir troškinkite ant silpnos ugnies 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos