Publikavimo data: 2024-04-02
Pipirai, įdaryti mėsa
Įdarytos paprikos - tai patiekalas, tradiciškai ruošiamas su maltos mėsos, ryžių ir daržovių įdaru. Įdarytų paprikų gaminimas vidutiniškai trunka apie valandą, svarbiausia patiekalą ištroškinti iki minkštos konsistencijos. Norėdami paruošti mėsa įdarytas paprikas, turite iš anksto susukti maltą mėsą arba nusipirkti jos parduotuvėje. Maltos mėsos mišiniu su daržovėmis ir ryžiais reikia įdaryti paprikas. Rinkitės jas vidutinio dydžio, kad į keptuvę tilptų daugiau paprikų.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Kiekvieną papriką įdarykite malta mėsa.
Žingsnis 2
Troškinkite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite joje pusžiedžiais supjaustytas morkas ir svogūnus. Įpilkite pomidorų pastos ir porą šaukštų vandens. Įberkite druskos ir pipirų. Tada sudėkite paprikas į keptuvę ir troškinkite ant silpnos ugnies 60 minučių.
Kategorijos