Paprikos, įdarytos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Paprikos, įdarytos sūriu

Iš saldžiųjų paprikų galima pagaminti užkandį su sūriu, sviestu ir česnaku. Geriau rinktis kietąjį sūrį, bet jei norite, galite naudoti sūrį arba fetą. Sviestą prieš gamindami būtinai išimkite šaldiklyje, kad jį būtų galima lengvai sutarkuoti. Be česnako, į užkandį dedama žalumynų, taip pat galima įdėti bet kokių mėgstamų prieskonių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Paprikos, įdarytos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį ir sviestą sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite produktus dubenyje. Į sūrį ir sviestą sudėkite česnaką. Į dubenį su įdaru suberkite žoleles ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Paprikos, įdarytos sūriu Žingsnis 2
Įdarykite paprikas. Įdarykite paprikas įdaru, 30 min. palaikykite šaldytuve ir supjaustykite žiedais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, kepti patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, morkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, įdarytos paprikos, receptų knyga, įdarytos paprikos su daržovėmis

Kategorijos