Publikavimo data: 2024-09-17
Paprikos, įdarytos kiaušiniais
Kiaušiniais įdarytos paprikos puikiai tiks kasdieniam maistui ir šventėms. Šis patiekalas turi ilgą istoriją. Pagrindinis ingredientas - paprikos - į Europą atkeliavo per Kristupo Kolumbo kelionę iš Lotynų Amerikos. XIX a. Europoje daugelis restoranų į savo valgiaraščius pradėjo įtraukti įdarytas paprikas. Yra daugybė patiekalo receptų, kuriuose naudojama ne tik mėsa, bet ir kiaušiniai, sūris ar jūros gėrybės, taip pat įvairios daržovės ar grūdai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Tris kiaušinius palikite sveikus, vieną susmulkinkite. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite presu. Žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Dubenyje sumaišykite ir sumaišykite majonezą, smulkintą kiaušinį, česnaką, lydytą ir kietąjį sūrį bei žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Įdarykite ir paruoškite paprikas. Kiekvieną papriką įdarykite 1/3 jos vidurio, įdėkite visą kiaušinį ir iki galo pripildykite įdaro. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 valandoms.
Kategorijos