Publikavimo data: 2025-08-18
Pasninko sriuba su raudonaisiais lęšiais
Raudonieji lęšiai dėl savo turtingos cheminės sudėties stiprina ir stiprina imunitetą, taip pat didina atsparumą ir normalizuoja virškinimo veiklą, atstato kepenų veiklą, mažina cukraus kiekį. Lęšių sriuba yra soti, maistinga ir turtinga vitaminų.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su sviestu ir troškinkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Kol svogūnai ir morkos kepa, supjaustykite pomidorus kubeliais. Prieš tai galite nuimti jų odelę. Sudėkite į keptuvėje esančias daržoves ir porą minučių patroškinkite. Žiedinį kopūstą padalykite į vidutinio dydžio žiedynus. Sudėkite juos į verdantį sultinį kartu su lęšiais. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Perkelkite troškintas daržoves į puodą. Virkite, kol suminkštės.
Kategorijos