Pasninko sriuba su raudonaisiais lęšiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pasninko sriuba su raudonaisiais lęšiais

Raudonieji lęšiai dėl savo turtingos cheminės sudėties stiprina ir stiprina imunitetą, taip pat didina atsparumą ir normalizuoja virškinimo veiklą, atstato kepenų veiklą, mažina cukraus kiekį. Lęšių sriuba yra soti, maistinga ir turtinga vitaminų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko sriuba su raudonaisiais lęšiais Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su sviestu ir troškinkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Pasninko sriuba su raudonaisiais lęšiais Žingsnis 2
Kol svogūnai ir morkos kepa, supjaustykite pomidorus kubeliais. Prieš tai galite nuimti jų odelę. Sudėkite į keptuvėje esančias daržoves ir porą minučių patroškinkite. Žiedinį kopūstą padalykite į vidutinio dydžio žiedynus. Sudėkite juos į verdantį sultinį kartu su lęšiais. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Perkelkite troškintas daržoves į puodą. Virkite, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos