Pasninko sriuba su žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pasninko sriuba su žiediniais kopūstais

Pasninko sriuba - tai sriuba be mėsos ar žuvies, t. y. ji verdama tik su daržovių sultiniu. Šiame recepte liesą sriubą gaminsime su žiediniais kopūstais. Dėl savo struktūros žiedinius kopūstus organizmas virškina geriau nei visų kitų rūšių kopūstus. Jis labai naudingas kaip dietinis maistas sergant žarnyno ir virškinamojo trakto ligomis, taip pat kasdienėje mityboje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
32 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko sriuba su žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Kol vanduo kaitinamas, smulkiai supjaustykite morkas, svogūnus, pomidorus ir saldžiąją papriką. Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais. Bulves supjaustykite kubeliais. Šis procesas man užtruko 15 minučių. Kai vanduo užvirs, sudėkite supjaustytas bulves ir nuplautus ryžius. Kai bulvės beveik išvirs, į puodą sudėkite supjaustytus kopūstus ir paprikas.

Žingsnis 2

Pasninko sriuba su žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Keptuvėje su sviestu 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Tada sudėkite pjaustytus pomidorus. Pakepinkite dar 5 minutes. Užvirus į sriubos puodą sudėkite troškintas daržoves. Pagal skonį pasūdykite. Įdėkite lauro lapą ir virkite, kol sriuba bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos