"Pavydus" salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

"Pavydus" salotos

Šventinį stalą papuoš salotos "Jealous". Nepaisant to, kad patiekalo sudėtis įvairi, jį paruošti užtrunka kiek daugiau nei pusvalandį. Vištienos filė galima virti, kepti arba rūkyti. Pekino kopūstai ir saldieji pipirai atgaivins mėsos skonį. O duonos džiūvėsėliai ir sūrio rutuliukai suteiks pikantiškumo. Sūrio rutuliukus galite pasigaminti patys iš sūdyto sūrio. Tačiau norint sutaupyti laiko, puikiai tiks jau paruošti mocarelos rutuliukai. Pagrindinis salotų akcentas - iš majonezo, sojų padažo ir mandarinų sulčių pagamintas padažas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Pavydus" salotos Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Nuo duonos riekelių nupjaukite plutelę ir trupinius supjaustykite kubeliais. Suberkite džiovintas žoleles, smulkintą česnaką ir druską. Kepkite keptuvėje su aliejumi, kol taps auksinės spalvos, apie 3-4 minutes. Išimkite džiūvėsėlius iš keptuvės ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

"Pavydus" salotos Žingsnis 2
Paruoškite vištieną. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Pabarstykite sezamo sėklomis, druska ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite mėsą 4 minutes, retkarčiais pamaišydami. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

"Pavydus" salotos Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Susmulkinkite Pekino kopūstus ir sudėkite į gilų dubenį. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytą papriką. Smulkiai supjaustykite svogūną ir taip pat sudėkite į dubenį. Sudėkite konservuotus kukurūzus ir vištieną, jei reikia, pagardinkite druska. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

"Pavydus" salotos Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Iš mandarinų griežinėlių išspauskite sultis. Sumaišykite jas su išspausta česnako skiltele, majonezu ir sojų padažu. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos