Publikavimo data: 2024-09-14
Pekino kopūstų kimči
Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Tai rauginti kopūstai su aštriomis daržovėmis. Tradicinio kimči recepto pagrindas - Pekino kopūstai, kurie verdami su aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais. Korėjiečiai tiki, kad reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat apsaugo nuo peršalimo rudenį ir žiemą. Šias daržoves galima patiekti vienas sūryme arba su kitais maisto produktais.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais.
Žingsnis 2
Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite pipirus, druską, cukrų, česnaką ir vandenį.
Žingsnis 4
Sumaišykite kopūstus su marinatu. Palikite kimči marinuotis 24 valandas.
Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.
Kategorijos