Pievagrybių sriuba receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Pievagrybių sriuba receptas

Bulvių košė - tai pirmasis patiekalas, kurio švelnumas tiesiog dvigubai didesnis. Kartą paragavę, norėsite ją pasigaminti dar kartą. Ir tam yra mažiausiai 3 priežastys. Pirmoji priežastis - paruošimo greitis. 30 minučių - ir prieš jus dubuo sriubos. Antroji priežastis - dvigubas švelnumas, kurį suteikia grietinėlės ir grybų mišinys. Trečioji priežastis yra ta, kad šis patiekalas yra gana sotus, o tuo gali pasigirti ne kiekviena sriuba.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Pievagrybių sriuba receptas Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais, o grybus susmulkinkite.

Žingsnis 2

Pievagrybių sriuba receptas Žingsnis 2
Keptuvėje alyvuogių aliejaus ir sviesto mišinyje pakepinkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Pievagrybių sriuba receptas Žingsnis 3
Supilkite vandenį (arba sultinį) ir grietinėlę ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Pievagrybių sriuba receptas Žingsnis 4
Sriubą sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir patiekite.Pabandykite į sriubą įmaišyti kitų daržovių, pavyzdžiui, brokolių ar moliūgų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos