Publikavimo data: 2024-02-04
Pievagrybių sriuba receptas
Bulvių košė - tai pirmasis patiekalas, kurio švelnumas tiesiog dvigubai didesnis. Kartą paragavę, norėsite ją pasigaminti dar kartą. Ir tam yra mažiausiai 3 priežastys. Pirmoji priežastis - paruošimo greitis. 30 minučių - ir prieš jus dubuo sriubos. Antroji priežastis - dvigubas švelnumas, kurį suteikia grietinėlės ir grybų mišinys. Trečioji priežastis yra ta, kad šis patiekalas yra gana sotus, o tuo gali pasigirti ne kiekviena sriuba.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais, o grybus susmulkinkite.
Žingsnis 2
Keptuvėje alyvuogių aliejaus ir sviesto mišinyje pakepinkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį (arba sultinį) ir grietinėlę ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Sriubą sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir patiekite.Pabandykite į sriubą įmaišyti kitų daržovių, pavyzdžiui, brokolių ar moliūgų.
Kategorijos