Pievagrybių tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Pievagrybių tyrės sriuba

Aromatinga grietinėlės sriuba su pievagrybiais ir daržovėmis - paprastas, skanus ir įspūdingas pirmasis patiekalas. Jai paruošti reikės bulvių, svogūnų, morkų, pievagrybių ir grietinėlės. Sriubos pagrindu galite imti ir vandenį, ir sultinį, sriuba taps dar skanesnė. Sriuba yra mažai kaloringa, o tai ypač įvertins tie, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pievagrybių tyrės sriuba Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Morkas taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Pievagrybius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Pievagrybių tyrės sriuba Žingsnis 2
Puode sunkiu dugnu arba dubenyje ištirpinkite sviestą. Svogūnus ir morkas kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Sudėkite grybus ir bulves.

Žingsnis 3

Pievagrybių tyrės sriuba Žingsnis 3
Grybus ir daržoves užpilkite sultiniu arba vandeniu. Virkite sriubą ant silpnos ugnies, kol daržovės išvirs. Į sriubą įpilkite grietinėlės.

Žingsnis 4

Pievagrybių tyrės sriuba Žingsnis 4
Suplakite sriubą mikseriu iki vientisos masės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sriubą pašildykite: kai tik ji užvirs, išjunkite. Patiekite tyrę sriubą papuošę poro žiedais ir žaliųjų svogūnų plunksnomis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos