Publikavimo data: 2024-06-15
Pikantiškos salotos su dešros sūriu ir rūkyta vištiena
Salotos su dešrų sūriu ir rūkyta vištiena su lengvu rūkytos mėsos dūmo prieskoniu - pikantiškų patiekalų mėgėjams. Kartu jas lengva paruošti, todėl užtruksite mažiausiai laiko. Ko daugiau reikia mūsų įtemptame gyvenime? Per keliolika minučių gali būti paruoštas arba sotus užkandis, arba vakarienė - kaip kam. Taip pat negalima sakyti, kad tokios salotos kainuos per brangiai, jos yra visai prieinamos.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Bulves supjaustykite kubeliais, rūkytą vištieną supjaustykite atsitiktinai, dešros sūrį sutarkuokite.
Žingsnis 2
Salotas išdėliokite atsitiktiniais sluoksniais lėkštėje, salotinėje arba kepimo žiede. Pirmas sluoksnis - vištiena, paskutinis - sūris. Sluoksnius patepkite majonezu. Kad salotos pamirktų, porai valandų įdėkite jas į šaldytuvą.
Kategorijos