Publikavimo data: 2025-08-18
Pomidorų pupelių sriuba
Pomidorų sriuba su pupelėmis išsiskiria ryškia spalva, skoniu ir neįprastais ingredientais. Patiekalas gaunasi tirštas ir originalus. Dėl konservuotų pupelių ir ryžių sriuba tampa maistinga ir soti. O gatavo patiekalo aštrumą ir pikantiškumą įvertins tikri gurmanai ir Lotynų Amerikos virtuvės mėgėjai. Vargu ar ši sriuba tinka kasdienei mitybai, tačiau jei norite ko nors aštraus ir neįprasto, receptas bus kaip tik. Prieš patiekdami nepamirškite porcijos pabarstyti tarkuotu sūriu.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps permatomi. Sudėkite morkas ir reguliariai maišydami kepkite dar 4 minutes. Įpilkite į puodą pusę puodelio vandens, sudėkite pomidorų pastą ir uždengę dangčiu pavirkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubą. Į puodą su daržovėmis sudėkite pomidorą, lauro lapą ir raudonąsias pupeles, išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite verdantį vandenį, suberkite ryžius. 10 minučių sriubą uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies.
Kategorijos