Pomidorų pupelių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pomidorų pupelių sriuba

Pomidorų sriuba su pupelėmis išsiskiria ryškia spalva, skoniu ir neįprastais ingredientais. Patiekalas gaunasi tirštas ir originalus. Dėl konservuotų pupelių ir ryžių sriuba tampa maistinga ir soti. O gatavo patiekalo aštrumą ir pikantiškumą įvertins tikri gurmanai ir Lotynų Amerikos virtuvės mėgėjai. Vargu ar ši sriuba tinka kasdienei mitybai, tačiau jei norite ko nors aštraus ir neįprasto, receptas bus kaip tik. Prieš patiekdami nepamirškite porcijos pabarstyti tarkuotu sūriu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų pupelių sriuba Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps permatomi. Sudėkite morkas ir reguliariai maišydami kepkite dar 4 minutes. Įpilkite į puodą pusę puodelio vandens, sudėkite pomidorų pastą ir uždengę dangčiu pavirkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Pomidorų pupelių sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubą. Į puodą su daržovėmis sudėkite pomidorą, lauro lapą ir raudonąsias pupeles, išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite verdantį vandenį, suberkite ryžius. 10 minučių sriubą uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos