Publikavimo data: 2025-08-17
Pomidorų sriuba su ryžiais
Pomidorų sriubos populiarios visame pasaulyje, ypač Europos šalyse. Ši sriuba ypač skani vasarą, kai pomidorų sezonas. Dėl ryžių ir vištienos filė sriuba yra labai soti, bet lengva, beveik dietinė. Ji puikiai dera su grietine ir žolelėmis. Ją taip pat galima patiekti su džiūvėsėliais arba skrebučiais.
Žingsnis 1
Išvirkite vištieną. Paimkite puodą, sudėkite į jį filė ir užpilkite vandeniu. Užvirkite, nugriebkite putas ir uždengę dangčiu virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir lengvai pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas. Apkepkite. Atskirai apkepkite pomidorus.
Žingsnis 3
Baigkite virti sriubą. Į puodą sudėkite svogūnus, morkas ir ryžius. Po 5 min. įmeskite lauro lapą, pipirų žirnelius, druską. Kai ryžiai bus paruošti, siųskite į puodą pomidorus ir virkite dar 2 minutes.
Kategorijos