Pomidorų tyrės sriuba su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena

Vištiena laikoma viena iš dietinių mėsų, tačiau joje yra daug baltymų, mikroelementų, tokių kaip kalcis, geležis ir fosforas, taip pat A, E ir B grupės vitaminų. Pomidoruose gausu vitaminų C ir K bei kalio. Be to, pomidoruose yra daug antioksidanto likopeno, kuris mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Be to, abu šie nuostabūs maisto produktai puikiai dera tarpusavyje, ir šis receptas yra to įrodymas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 1
Paimkite pomidorus ir stambiai supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną šiaudeliais - pirmiausia padalykite svogūno galvutę į dvi dalis, tada perpjaukite jas išilgai.

Žingsnis 3

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnakus ir bazilikus.

Žingsnis 4

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus į didelį puodą su 1-1,5 puodelio vandens. Leiskite vandeniui užvirti, tada sumažinkite ugnį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 5

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 5
Kol pomidorai kepa, alyvuogių aliejuje pakepinkite griežinėliais pjaustytą svogūną, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 6

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 6
Į keptuvėje esančius pomidorus suberkite pakepintus svogūnus, susmulkintą česnaką ir bazilikus.

Žingsnis 7

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 7
Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, įmaišykite grietinėlę, pašildykite. Nuimkite sriubą nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite ir sutrinkite trintuvu, kol taps tyrė. Paruošta!

Žingsnis 8

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 8
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.

Žingsnis 9

Pomidorų tyrės sriuba su vištiena Žingsnis 9
Supjaustytą vištieną sudėkite į keptuvę, iš anksto pateptą alyvuogių aliejumi, ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol taps auksinė. Vištieną patiekite ne iš karto, bet prieš pat patiekdami ją padalykite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos