Publikavimo data: 2024-06-09
Populiarios salotos su rūkyta vištiena
Salotos su rūkyta vištiena - nesudėtingas ir greitai paruošiamas patiekalas iš turimų tradicinės Europos virtuvės produktų. Jo nereikia užvirinti. Į sudėtį įeina skirtingo skonio ir tekstūros ingredientai, tai sukuria ypatingą patiekalo skonį ir aromatą. Idealiai tinka lengvai, sveikai vakarienei su šeima.
Žingsnis 1
Paruoštą Pekino kopūstą supjaustykite vidutinio dydžio, maždaug 3 cm dydžio kubeliais. Vištieną nuo kaulų supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais, kaip ir kopūstus. Sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite visus paruoštus ingredientus į dubenį, atsargiai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Jei agurkuose yra daug sūrymo, kelioms minutėms įdėkite juos į sietelį, kad nutekėtų skysčio perteklius. Paruoštus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Aštriu peiliu smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 3
Sudėkite visus paruoštus ingredientus į dubenį. Paragaukite pagal skonį. Jei reikia, įberkite druskos. Gali būti, kad to neprireiks, nes salotose yra gana sūrios vištienos, agurkų ir majonezo. Salotas apliekite majonezu.
Kategorijos