Porų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Porų tyrės sriuba

Visi žino porų sriubą, bet aš ją gaminu ypatingai - su morkomis, moliūgais ir špinatais. Tada ji būna dar skanesnė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Porų tyrės sriuba Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais, bet ne smulkiai, ir sudėkite į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Porų tyrės sriuba Žingsnis 2
Nupjaukite porus, nulupkite, perpjaukite išilgai ir nuplaukite.

Žingsnis 3

Porų tyrės sriuba Žingsnis 3
Sudėkite jį į puodą su sriuba.

Žingsnis 4

Porų tyrės sriuba Žingsnis 4
Moliūgą stambiai supjaustykite ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 5

Porų tyrės sriuba Žingsnis 5
Virkite 15 minučių.

Žingsnis 6

Porų tyrės sriuba Žingsnis 6
Tada nuplaukite špinatų lapus ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 7

Porų tyrės sriuba Žingsnis 7
Pasūdykite sriubą. Virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 8

Porų tyrės sriuba Žingsnis 8
Suplakite maišytuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos