Porų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Porų tyrės sriuba

Visi žino porų sriubą, bet aš ją gaminu ypatingai - su morkomis, moliūgais ir špinatais. Tada ji būna dar skanesnė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Porų tyrės sriuba Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais, bet ne smulkiai, ir sudėkite į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Porų tyrės sriuba Žingsnis 2
Nupjaukite porus, nulupkite, perpjaukite išilgai ir nuplaukite.

Žingsnis 3

Porų tyrės sriuba Žingsnis 3
Sudėkite jį į puodą su sriuba.

Žingsnis 4

Porų tyrės sriuba Žingsnis 4
Moliūgą stambiai supjaustykite ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 5

Porų tyrės sriuba Žingsnis 5
Virkite 15 minučių.

Žingsnis 6

Porų tyrės sriuba Žingsnis 6
Tada nuplaukite špinatų lapus ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 7

Porų tyrės sriuba Žingsnis 7
Pasūdykite sriubą. Virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 8

Porų tyrės sriuba Žingsnis 8
Suplakite maišytuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos