Publikavimo data: 2025-08-19
PP ananasų salotos
Labai lengvos PP salotos su ananasais puikiai atrodys ant šventinio stalo. Žinoma, geriau rinktis ne konservuotus, o šviežius ananasus - juose daugiau maistingųjų medžiagų ir mažiau cukraus. Tačiau, kita vertus, konservuoti ananasai yra švelnesnio skonio. Vištiena salotoms gali būti ne tik virta, bet ir kepta su prieskoniais arba kepta su sojų padažu. Paruošto patiekalo skonis dėl to tik pagerės. Kad nepakenktumėte savo figūrai, salotas pagardinkite neriebia grietine arba graikišku jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Vištienos krūtinėlę kepkite ant vidutinės ugnies be aliejaus po 7 minutes iš kiekvienos pusės, atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius. Sutarkuokite sūrį. Supjaustykite ananasus mažais kubeliais. Sudėkite visus ingredientus į salotinę. Jogurtą sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu ananasų sulčių ir druska, užpilkite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos