Publikavimo data: 2025-08-17
PP salotos su rūkyta vištiena
Recepte naudojama rūkyta filė, jei norite, ją galima pakeisti virta vištiena. Susipažinkite su vakuuminėje pakuotėje esančios vištienos sudėtimi, ji turi būti kuo paprastesnė. Vienas iš pagrindinių pp salotų ingredientų bus mangas. Reguliarus jo vartojimas stiprina imuninę sistemą ir normalizuoja virškinimą. Atkreipkite dėmesį į vaisiaus išvaizdą, mažų tamsių dėmelių buvimas rodo, kad vaisius prinokęs. Prinokę vaisiai yra vidutiniškai minkšti liečiant, su tvirta odele.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ant viryklės pastatykite keptuvę. Įkaitinkite ją ant didelės ugnies ir suberkite aguonas. Kepkite sausoje keptuvėje apie 2-3 minutes. Atvėsinkite ir sumalkite trintuve kartu su druska ir garstyčiomis. Sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, supilkite druską, aguonų ir garstyčių mišinį, supilkite grietinėlę ir išmaišykite produktus.
Žingsnis 2
Sumaišykite salotų ingredientus. Sudėkite ingredientus į grietinėlę arba mažus dubenėlius tokia tvarka: mocarela, rūkyta vištiena ir mangų minkštimas. Salotas užpilkite paruoštu padažu.
Kategorijos