Publikavimo data: 2025-08-20
PP salotos su vištienos kepenėlėmis
Šiltų salotų privalumas yra tas, kad jos vienu metu yra ir užkandis, ir karštas patiekalas. Naudingos, rafinuotos ir labai sočios salotos su vištienos kepenėlėmis sumažins pietus iki vieno patiekalo ir ilgam suteiks sotumo jausmą. Kad šaldytos kepenėlės netaptų "guminės", atitirpinkite jas apatinėje šaldytuvo lentynoje, o ne mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos kepenėles. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite vištienos kepenėlių gabalėlius. Kai jos apkeps, supilkite medų ir sojų padažą. Gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite 10-15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite obuoliu. Iš obuolio pašalinkite šerdį ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite obuolį ir susmulkintą svogūną. Troškinkite po dangčiu 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Šiltą kepenėlių ir obuolių įdarą sudėkite ant špinatų lapų.
Kategorijos