Publikavimo data: 2024-05-12
Prancūziška sriuba "Bouillabaisse"
Žingsnis 1
Paruoškite žuvies sultinį. Supjaustytą žuvį sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Į verdantį vandenį suberkite apelsino žievelę, pipirus, susmulkintą saliero stiebą ir lauro lapą. Virkite 15-20 minučių, kol žuvis bus pusiau išvirusi.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pakepinkite česnaką ir svogūną keptuvėje alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos, tada sudėkite pomidorus, baltąjį vyną ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Sultinį perkoškite. Į sriubą sudėkite kalmarus, šukutes, midijas ir krevetes, įpilkite padažo ir druskos. Užvirinkite sriubą ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos