Prancūziška sriuba "Bouillabaisse" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Prancūziška sriuba "Bouillabaisse"

Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziška sriuba "Bouillabaisse" Žingsnis 1
Paruoškite žuvies sultinį. Supjaustytą žuvį sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Į verdantį vandenį suberkite apelsino žievelę, pipirus, susmulkintą saliero stiebą ir lauro lapą. Virkite 15-20 minučių, kol žuvis bus pusiau išvirusi.

Žingsnis 2

Prancūziška sriuba "Bouillabaisse" Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pakepinkite česnaką ir svogūną keptuvėje alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos, tada sudėkite pomidorus, baltąjį vyną ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Prancūziška sriuba "Bouillabaisse" Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Sultinį perkoškite. Į sriubą sudėkite kalmarus, šukutes, midijas ir krevetes, įpilkite padažo ir druskos. Užvirinkite sriubą ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos