Publikavimo data: 2024-06-09
Prancūziška vištiena su grybais
Puiki prancūziškos vištienos versija! Lengva paruošti, nereikia rūpintis ir galvoti, ką gaminti: patiekalo ingredientų nesunku įsigyti artimiausioje maisto prekių parduotuvėje. Šis receptas visada patiks savo paprastumu ir puikiu skoniu!
Žingsnis 1
Vištienos filė padalykite į dvi dalis (kaip parodyta nuotraukoje).
Žingsnis 2
Lengvai apskrudinkite filė, gerai pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį vištienos filė.
Žingsnis 5
Tada ant viršaus sudėkite grybus.
Žingsnis 6
Supjaustykite pomidorus su jų sultimis pusiau.
Žingsnis 7
Ant grybų paskleiskite pomidorus ir supilkite jų sultis. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 8
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 9
Praėjus kepimo laikui, sudėkite sūrį ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 10
Pabaigoje įberkite susmulkintų žolelių ir viskas, skaniausia ir paprasčiausia prancūziška vištiena paruošta!
Kategorijos