Publikavimo data: 2024-06-15
Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje
Prancūziško stiliaus lašiša, iškepta folijoje, yra tinkamas mėsos patiekalo pakaitalas. Tobulai iškeptą raudonosios žuvies kepsnį galima laikyti meno kūriniu. Apetitą tokiu atveju galima sužadinti vien iš jo išvaizdos. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje, būna skani ir sultinga. Pomidorai ir sūris puikiai papildo žuvį ir suteikia patiekalui patrauklumo.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į formą įdėkite kepimo foliją ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Į ją sudėkite lašišos kepsnį, pabarstykite druska ir prieskoniais. Žuvį patepkite majonezu.
Žingsnis 4
Ant žuvies sudėkite pomidorus ir pabarstykite sūriu. Sudėkite kepimo foliją į laivelį ir pašaukite patiekalą į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 5
Kepkite lašišą prancūziškuoju būdu 30 minučių.
Žingsnis 6
Prancūziško stiliaus lašišą patiekite iš karto po to, kai ji iškepa, pagal skonį papuošę šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos