Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje

Prancūziško stiliaus lašiša, iškepta folijoje, yra tinkamas mėsos patiekalo pakaitalas. Tobulai iškeptą raudonosios žuvies kepsnį galima laikyti meno kūriniu. Apetitą tokiu atveju galima sužadinti vien iš jo išvaizdos. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje, būna skani ir sultinga. Pomidorai ir sūris puikiai papildo žuvį ir suteikia patiekalui patrauklumo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 3
Į formą įdėkite kepimo foliją ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Į ją sudėkite lašišos kepsnį, pabarstykite druska ir prieskoniais. Žuvį patepkite majonezu.

Žingsnis 4

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 4
Ant žuvies sudėkite pomidorus ir pabarstykite sūriu. Sudėkite kepimo foliją į laivelį ir pašaukite patiekalą į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 5

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 5
Kepkite lašišą prancūziškuoju būdu 30 minučių.

Žingsnis 6

Prancūziško stiliaus lašiša, kepta folijoje Žingsnis 6
Prancūziško stiliaus lašišą patiekite iš karto po to, kai ji iškepa, pagal skonį papuošę šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos