Provanso žuvų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Provanso žuvų sriuba

Tai kreminė sriuba, bet ne kreminė kaip klasikinė, o lengvesnė versija, maksimaliai naudinga, mažiausiai kalorijų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Provanso žuvų sriuba Žingsnis 1
Išvalykite žuvį ir išvirkite ją vandenyje, įdėkite lauro lapų, druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Provanso žuvų sriuba Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus ir svogūnėlius.

Žingsnis 3

Provanso žuvų sriuba Žingsnis 3
Ropę apkepkite svieste.

Žingsnis 4

Provanso žuvų sriuba Žingsnis 4
Kai žuvis išvirs, atskirkite filė nuo kaulų ir grąžinkite į keptuvę, sudėkite pakepintus svogūnus, supilkite pieną ir čiobrelių šakelę.

Žingsnis 5

Provanso žuvų sriuba Žingsnis 5
Užvirkite, išjunkite ir sudėkite žaliuosius svogūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos