Publikavimo data: 2024-04-17
Pupelių troškinys
Pupelių troškinys su pupelėmis yra labai skanus, sotus ir sveikas karštas patiekalas. Pupelių troškinys sušildys žiemos dieną ir pasotins per vasaros karščius. Sriubai paruošti reikės stambiųjų pupelių. Šis patiekalas geras tuo, kad jį galima ruošti ištisus metus: vasarą iš šviežių pupelių, o šaltuoju metų laiku - iš šaldytų. Geriausia, jei jūsų lysvėje auga pupelių derlius ir jūs jį paruošėte žiemai, įdėdami į šaldiklį. Tokiu atveju nekils abejonių dėl produktų šviežumo ir natūralumo.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Uždėkite ant ugnies, leiskite užvirti, nukoškite pirmąjį sultinį. Supilkite švarų vandenį ir vėl užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 45-50 minučių, kol kiauliena suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Sudėkite bulves į sultinį, virkite 7-10 minučių, suberkite svogūnus ir morkas, virkite 5 minutes. Sudėkite pupeles, virkite dar 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, taip pat lauro lapą ir žoleles, virkite 3 minutes. Nukelkite puodą nuo ugnies, uždenkite ir palikite 5 minutes pastovėti.
Kategorijos