Publikavimo data: 2024-06-22
Rassolnik ant ėriuko kaulo
Tai ilgas rassolnik gaminimo būdas. Jei reikia greičiau, galite jį ruošti ir su vištiena. Tačiau ant jautienos ar ėrienos kaulo sriuba bus sodresnio skonio.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant viryklės. Kai užvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir virkite 45 minutes. Sultinio nesūdykite.
Žingsnis 2
Perlines soras kelis kartus nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Kruopas užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Po 45 minučių nusunkite vandenį iš perlovkos ir supilkite kruopas į sultinį. Virkite dar 20 min. Dabar pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir pipirų žirnelius.
Žingsnis 4
Kai perlovka bus beveik paruošta, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir susmulkintą svogūną.
Žingsnis 5
Marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į sriubą, kai bulvės bus minkštos. Palikite virti 10 minučių, suberkite žoleles ir nukelkite puodą nuo viryklės.
Kategorijos