Rassolnik ant ėriuko kaulo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rassolnik ant ėriuko kaulo

Tai ilgas rassolnik gaminimo būdas. Jei reikia greičiau, galite jį ruošti ir su vištiena. Tačiau ant jautienos ar ėrienos kaulo sriuba bus sodresnio skonio.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsą nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant viryklės. Kai užvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir virkite 45 minutes. Sultinio nesūdykite.

Žingsnis 2

Perlines soras kelis kartus nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Kruopas užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Rassolnik ant ėriuko kaulo Žingsnis 3
Po 45 minučių nusunkite vandenį iš perlovkos ir supilkite kruopas į sultinį. Virkite dar 20 min. Dabar pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir pipirų žirnelius.

Žingsnis 4

Rassolnik ant ėriuko kaulo Žingsnis 4
Kai perlovka bus beveik paruošta, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir susmulkintą svogūną.

Žingsnis 5

Rassolnik ant ėriuko kaulo Žingsnis 5
Marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į sriubą, kai bulvės bus minkštos. Palikite virti 10 minučių, suberkite žoleles ir nukelkite puodą nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos