Rassolnik be perlų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Rassolnik be perlų

Rassolnik ypač išpopuliarėjo sovietmečiu, kai įgijo šiuolaikinį pavadinimą. Jis kilo nuo pagrindinio patiekalo ingrediento - agurkų sūrymo ir raugintų agurkų. Kitas būdingas ingredientas - perlovka. Tačiau ši kruopelė gerokai pailgina gaminimo laiką, todėl daugelis žmonių jos visai nemėgsta. Todėl siūlome pasigaminti rassolnikai be perlovos, kurie pasirodo ne mažiau skanūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik be perlų Žingsnis 1
Paruoškite virimo puodą ir pripilkite į jį 2 litrus vandens. Pastatykite puodą ant ugnies. Į vandenį sudėkite mėsą ir lauro lapą. Užvirus mėsą virkite ant vidutinės ugnies pusvalandį.

Žingsnis 2

Rassolnik be perlų Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Rassolnik be perlų Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Rassolnik be perlų Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais strypeliais.

Žingsnis 5

Rassolnik be perlų Žingsnis 5
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 6

Rassolnik be perlų Žingsnis 6
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 7

Rassolnik be perlų Žingsnis 7
Į apkeptas daržoves sudėkite pomidorų pastą, marinuotus agurkus ir sūrymą. Troškinkite 5 minutes ant mažos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 8

Rassolnik be perlų Žingsnis 8
Išimkite mėsą iš keptuvės ir supjaustykite ją mažais kubeliais.

Žingsnis 9

Rassolnik be perlų Žingsnis 9
Užvirinkite sultinį. Sudėkite bulves ir mėsą. Virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 10

Rassolnik be perlų Žingsnis 10
Į sriubą sudėkite keptas daržoves, druską ir pipirus. Išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir virkite 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos