Publikavimo data: 2024-04-06
Rassolnik be perlų
Rassolnik ypač išpopuliarėjo sovietmečiu, kai įgijo šiuolaikinį pavadinimą. Jis kilo nuo pagrindinio patiekalo ingrediento - agurkų sūrymo ir raugintų agurkų. Kitas būdingas ingredientas - perlovka. Tačiau ši kruopelė gerokai pailgina gaminimo laiką, todėl daugelis žmonių jos visai nemėgsta. Todėl siūlome pasigaminti rassolnikai be perlovos, kurie pasirodo ne mažiau skanūs.
Žingsnis 1
Paruoškite virimo puodą ir pripilkite į jį 2 litrus vandens. Pastatykite puodą ant ugnies. Į vandenį sudėkite mėsą ir lauro lapą. Užvirus mėsą virkite ant vidutinės ugnies pusvalandį.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 7
Į apkeptas daržoves sudėkite pomidorų pastą, marinuotus agurkus ir sūrymą. Troškinkite 5 minutes ant mažos ugnies, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 8
Išimkite mėsą iš keptuvės ir supjaustykite ją mažais kubeliais.
Žingsnis 9
Užvirinkite sultinį. Sudėkite bulves ir mėsą. Virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 10
Į sriubą sudėkite keptas daržoves, druską ir pipirus. Išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir virkite 5-10 minučių.
Kategorijos