Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su alyvuogėmis
Ši sriuba ypač patiks alyvuogių mėgėjams. Be to, kad sriuba su jomis atrodo įdomiau, ji taip pat įgauna malonios rūgštelės dėl virtų alyvuogių. O kartu su marinuotais agurkais tai yra gana pikantiškas derinys.
Žingsnis 1
Paimkite svogūnus ir peiliu supjaustykite juos smulkiais gabalėliais, o morkas sutarkuokite.
Žingsnis 2
Alyvuoges perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Mėsą išvirkite puode, kuriame vėliau virsite sriubą.
Žingsnis 5
Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 6
Į ją suberkite tarkuotas morkas ir agurkus. Taip pat pomidorų pastą su cukrumi.
Žingsnis 7
Šiame etape svarbu viską tolygiai išmaišyti. Daržovės turi suminkštėti ir įsigerti į pomidorų pastą. Palikite jas troškintis 10 minučių.
Žingsnis 8
Išvirkite perlinių kruopų ketvirčius. Kai vanduo užvirs, virkite jį dar 20 minučių.
Žingsnis 9
Prieš tai virtą mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į perlinių kruopų ketvirčius.
Žingsnis 10
Sumaišykite puodo turinį su keptuvės turiniu.
Žingsnis 11
Taip pat įmeskite smulkintų alyvuogių.
Žingsnis 12
Įberkite druskos, prieskonių ir virkite sriubą dar 5-10 minučių. Gero apetito!
Kategorijos