Rassolnik su alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su alyvuogėmis

Ši sriuba ypač patiks alyvuogių mėgėjams. Be to, kad sriuba su jomis atrodo įdomiau, ji taip pat įgauna malonios rūgštelės dėl virtų alyvuogių. O kartu su marinuotais agurkais tai yra gana pikantiškas derinys.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 1
Paimkite svogūnus ir peiliu supjaustykite juos smulkiais gabalėliais, o morkas sutarkuokite.

Žingsnis 2

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 2
Alyvuoges perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 3
Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 4
Mėsą išvirkite puode, kuriame vėliau virsite sriubą.

Žingsnis 5

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 5
Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.

Žingsnis 6

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 6
Į ją suberkite tarkuotas morkas ir agurkus. Taip pat pomidorų pastą su cukrumi.

Žingsnis 7

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 7
Šiame etape svarbu viską tolygiai išmaišyti. Daržovės turi suminkštėti ir įsigerti į pomidorų pastą. Palikite jas troškintis 10 minučių.

Žingsnis 8

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 8
Išvirkite perlinių kruopų ketvirčius. Kai vanduo užvirs, virkite jį dar 20 minučių.

Žingsnis 9

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 9
Prieš tai virtą mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į perlinių kruopų ketvirčius.

Žingsnis 10

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 10
Sumaišykite puodo turinį su keptuvės turiniu.

Žingsnis 11

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 11
Taip pat įmeskite smulkintų alyvuogių.

Žingsnis 12

Rassolnik su alyvuogėmis Žingsnis 12
Įberkite druskos, prieskonių ir virkite sriubą dar 5-10 minučių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos