Rassolnik su bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rassolnik su bulguru

Bulgur yra riešutų skonio ir puikiai dera su bet kokia mėsa. Dėl to sriuba būna labai soti ir sotaus skonio. Sriubą labai lengva paruošti, o būdinga raugintų agurkų rūgštelė ją padaro dar skanesnę!
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su bulguru Žingsnis 1
Kiaulieną virkite apie valandą. Virimo laikas priklauso nuo mėsos gabalėlių dydžio.

Žingsnis 2

Rassolnik su bulguru Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite atsitiktinėmis formomis.

Žingsnis 3

Rassolnik su bulguru Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 4

Rassolnik su bulguru Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Rassolnik su bulguru Žingsnis 5
Apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 6

Rassolnik su bulguru Žingsnis 6
Į daržoves sudėkite pomidorų pastą ir smulkintą česnaką.

Žingsnis 7

Rassolnik su bulguru Žingsnis 7
Į puodą su mėsa sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 8

Rassolnik su bulguru Žingsnis 8
Sudėkite į puodą su keptuve, marinuotais agurkais, bulguru ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 9

Rassolnik su bulguru Žingsnis 9
Įberkite druskos (bet ne per daug), sūrymo, maltų juodųjų pipirų ir lauro lapų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos