Publikavimo data: 2024-05-19
Rassolnik su bulguru
Bulgur yra riešutų skonio ir puikiai dera su bet kokia mėsa. Dėl to sriuba būna labai soti ir sotaus skonio. Sriubą labai lengva paruošti, o būdinga raugintų agurkų rūgštelė ją padaro dar skanesnę!
Žingsnis 1
Kiaulieną virkite apie valandą. Virimo laikas priklauso nuo mėsos gabalėlių dydžio.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite atsitiktinėmis formomis.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 6
Į daržoves sudėkite pomidorų pastą ir smulkintą česnaką.
Žingsnis 7
Į puodą su mėsa sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 8
Sudėkite į puodą su keptuve, marinuotais agurkais, bulguru ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 9
Įberkite druskos (bet ne per daug), sūrymo, maltų juodųjų pipirų ir lauro lapų. Gero apetito!
Kategorijos