Rassolnik su inkstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik su inkstais

Rassolnik su inkstais - tai galimybė tiems, kuriems nusibodo įprasti mėsos sultiniai. Jį paruošti užtrunka šiek tiek ilgiau nei sriubą su vištiena ar jautiena, tačiau rezultatas to vertas. Inkstus prieš tai reikėtų pamirkyti šaltame vandenyje, o tada išvalyti. Rekomenduojame patiekti su grietine.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su inkstais Žingsnis 1
Paimkite nuluptas bulves ir supjaustykite jas vienodais kubeliais.

Žingsnis 2

Rassolnik su inkstais Žingsnis 2
Morkas reikia sutarkuoti.

Žingsnis 3

Rassolnik su inkstais Žingsnis 3
Paimkite iš anksto nuluptus svogūnus ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 4

Rassolnik su inkstais Žingsnis 4
Marinuotus agurkus reikia sutarkuoti. Rekomenduojame tarkuoti stambia tarka.

Žingsnis 5

Rassolnik su inkstais Žingsnis 5
Česnaką reikia susmulkinti.

Žingsnis 6

Rassolnik su inkstais Žingsnis 6
Prieš gamindami inkstus maždaug valandą pamirkykite vandenyje.

Žingsnis 7

Rassolnik su inkstais Žingsnis 7
Paimkite svogūnus, morkas ir česnakus, kuriuos anksčiau sutarkuojote ir susmulkinote. Apkepkite juos keptuvėje su aliejumi: augaliniu arba alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 8

Rassolnik su inkstais Žingsnis 8
Išvirkite inkstus kartu su bulvėmis. Įmeskite lauro lapą - jis suteiks sultiniui aromato.

Žingsnis 9

Rassolnik su inkstais Žingsnis 9
Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 10

Rassolnik su inkstais Žingsnis 10
Į puodą sudėkite marinuotus agurkus.

Žingsnis 11

Rassolnik su inkstais Žingsnis 11
Įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 12

Rassolnik su inkstais Žingsnis 12
Visus ingredientus gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos