Publikavimo data: 2024-04-14
Rassolnik su inkstais
Rassolnik su inkstais - tai galimybė tiems, kuriems nusibodo įprasti mėsos sultiniai. Jį paruošti užtrunka šiek tiek ilgiau nei sriubą su vištiena ar jautiena, tačiau rezultatas to vertas. Inkstus prieš tai reikėtų pamirkyti šaltame vandenyje, o tada išvalyti. Rekomenduojame patiekti su grietine.
Žingsnis 1
Paimkite nuluptas bulves ir supjaustykite jas vienodais kubeliais.
Žingsnis 2
Morkas reikia sutarkuoti.
Žingsnis 3
Paimkite iš anksto nuluptus svogūnus ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus reikia sutarkuoti. Rekomenduojame tarkuoti stambia tarka.
Žingsnis 5
Česnaką reikia susmulkinti.
Žingsnis 6
Prieš gamindami inkstus maždaug valandą pamirkykite vandenyje.
Žingsnis 7
Paimkite svogūnus, morkas ir česnakus, kuriuos anksčiau sutarkuojote ir susmulkinote. Apkepkite juos keptuvėje su aliejumi: augaliniu arba alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 8
Išvirkite inkstus kartu su bulvėmis. Įmeskite lauro lapą - jis suteiks sultiniui aromato.
Žingsnis 9
Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 10
Į puodą sudėkite marinuotus agurkus.
Žingsnis 11
Įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 12
Visus ingredientus gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Kategorijos