Publikavimo data: 2024-10-22
Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais
Unikalus garsiosios rusiškos sriubos variantas tiems, kurie nemėgsta perlovkos. Pagal receptą ji įeina į mėsos kukulių sudėtį, o jos skonio praktiškai nesijaučia. Rassolnik gaunasi ryškus, sotus ir sotus.
Žingsnis 1
Atskirame inde sumaišykite maltą mėsą, virtas perlines kruopas ir kiaušinius. Gerai išminkykite ir suplakite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių. Tada drėgnomis rankomis suformuokite graikinio riešuto dydžio mėsos kukulius.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir salierus ir kepkite dar 5-7 minutes. Tada sudėkite pomidorus ir agurkus ir kepkite dar 5 min.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į verdantį vandenį, palaukite, kol jos užvirs, ir sudėkite mėsos kukulius. Vėl užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, nugriebdami putas, 7 minutes. Sudėkite kepsnį, lauro lapą, druską ir virkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite krapus.
Kategorijos