Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais

Unikalus garsiosios rusiškos sriubos variantas tiems, kurie nemėgsta perlovkos. Pagal receptą ji įeina į mėsos kukulių sudėtį, o jos skonio praktiškai nesijaučia. Rassolnik gaunasi ryškus, sotus ir sotus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais Žingsnis 1
Atskirame inde sumaišykite maltą mėsą, virtas perlines kruopas ir kiaušinius. Gerai išminkykite ir suplakite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių. Tada drėgnomis rankomis suformuokite graikinio riešuto dydžio mėsos kukulius.

Žingsnis 2

Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir salierus ir kepkite dar 5-7 minutes. Tada sudėkite pomidorus ir agurkus ir kepkite dar 5 min.

Žingsnis 3

Rassolnik su perlinių kruopų sriuba ir mėsos kukuliais Žingsnis 3
Sudėkite bulves į verdantį vandenį, palaukite, kol jos užvirs, ir sudėkite mėsos kukulius. Vėl užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, nugriebdami putas, 7 minutes. Sudėkite kepsnį, lauro lapą, druską ir virkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite krapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos