Publikavimo data: 2024-04-14
Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais
"Rassolnik" yra vietinis rusų patiekalas, kuris jau daugelį šimtmečių yra populiariausias Rusijoje. Dabar ši sriuba valgoma su dar didesniu malonumu, nes primena mūsų tradicijas. Klasikinis pirmojo patiekalo variantas, pasižymintis nepakartojama rūgštele. Patiekalas puikiai tinka namų stalui ir bus įvertintas namiškių.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus, česnakus ir agurkus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Jautieną nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir išvirkite.
Žingsnis 3
Perlines kruopas nuplaukite po tekančiu vandeniu ir sudėkite į sultinį. Tada sudėkite bulves.
Žingsnis 4
Visas daržoves kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Įdėkite pomidorų pastos.
Žingsnis 5
Į apkeptas daržoves sudėkite marinuotus agurkus, įpilkite šiek tiek sultinio ir troškinkite 5-10 minučių.
Žingsnis 6
Į sriubą pagal skonį įberkite keptų daržovių ir prieskonių. Užvirinkite sriubą, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos