Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais

"Rassolnik" yra vietinis rusų patiekalas, kuris jau daugelį šimtmečių yra populiariausias Rusijoje. Dabar ši sriuba valgoma su dar didesniu malonumu, nes primena mūsų tradicijas. Klasikinis pirmojo patiekalo variantas, pasižymintis nepakartojama rūgštele. Patiekalas puikiai tinka namų stalui ir bus įvertintas namiškių.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus, česnakus ir agurkus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Jautieną nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir išvirkite.

Žingsnis 3

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Perlines kruopas nuplaukite po tekančiu vandeniu ir sudėkite į sultinį. Tada sudėkite bulves.

Žingsnis 4

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Visas daržoves kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Įdėkite pomidorų pastos.

Žingsnis 5

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Į apkeptas daržoves sudėkite marinuotus agurkus, įpilkite šiek tiek sultinio ir troškinkite 5-10 minučių.

Žingsnis 6

Rassolnik su perlova ir marinuotais agurkais Žingsnis 6
Į sriubą pagal skonį įberkite keptų daržovių ir prieskonių. Užvirinkite sriubą, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos