Rassolnik su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik su pupelėmis

"Rassolnik" yra rusų nacionalinis patiekalas. Dažniausiai ši sriuba ruošiama jautienos pagrindu, taip pat dedama perlinės sriubos. Jautieną galima pakeisti kita mėsa arba sriubą virti be jos, nes patiekalas vis tiek bus sotus. Rassolnik ypatybė - į sriubą dedama marinuotų agurkų ir agurkų sūrymo. Pridėjus pupelių, sriuba taps dar maistingesnė.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 1
Mėsą užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite lauro lapą ir užkaiskite. Palaukite, kol užvirs, ir sumažinkite ugnį. Sultinį virkite apie pusvalandį.

Žingsnis 2

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną. Morkas supjaustykite nedideliais griežinėliais arba sutarkuokite stambia tarka. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 3
Susmulkinkite agurkus.

Žingsnis 4

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 5
Išvirtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite atgal į puodą.

Žingsnis 6

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 6
Užvirinkite sultinį. Sudėkite į jį bulves ir perlines kruopas ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 7

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 7
Į rassolniką sudėkite kepintas daržoves, pupeles ir marinuotus agurkus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 8

Rassolnik su pupelėmis Žingsnis 8
Virkite, kol perlinės kruopos išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos