Publikavimo data: 2024-04-14
Rassolnik su pupelėmis
"Rassolnik" yra rusų nacionalinis patiekalas. Dažniausiai ši sriuba ruošiama jautienos pagrindu, taip pat dedama perlinės sriubos. Jautieną galima pakeisti kita mėsa arba sriubą virti be jos, nes patiekalas vis tiek bus sotus. Rassolnik ypatybė - į sriubą dedama marinuotų agurkų ir agurkų sūrymo. Pridėjus pupelių, sriuba taps dar maistingesnė.
Žingsnis 1
Mėsą užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite lauro lapą ir užkaiskite. Palaukite, kol užvirs, ir sumažinkite ugnį. Sultinį virkite apie pusvalandį.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną. Morkas supjaustykite nedideliais griežinėliais arba sutarkuokite stambia tarka. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite agurkus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Išvirtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite atgal į puodą.
Žingsnis 6
Užvirinkite sultinį. Sudėkite į jį bulves ir perlines kruopas ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 7
Į rassolniką sudėkite kepintas daržoves, pupeles ir marinuotus agurkus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 8
Virkite, kol perlinės kruopos išvirs.
Kategorijos