Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su ryžiais ir kiauliena
Vienas garsiausių ir mėgstamiausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo ruošimo variantų. Šiame recepte pagrindiniai ingredientai yra kiauliena, marinuoti agurkai, ryžiai, pomidorų pasta ir daržovės! Sriuba būna labai soti ir sotaus skonio. Rassolnik labai paprasta paruošti, o dėl raugintiems agurkėliams būdingos rūgštelės ji tampa dar skanesnė!
Žingsnis 1
Stambiai sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Išvirus kiaulieną virkite 50-60 minučių.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite tarkuotas morkas ir tarkuotus marinuotus agurkus. Į vidurį įdėkite kelis šaukštus pomidorų pastos. Įberkite šiek tiek cukraus. Visus ingredientus išmaišykite. Kepkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada palikite jas 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 5
Išvirę ryžius virkite 20 minučių. Išvirtą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į ryžius.
Žingsnis 6
Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos