Rassolnik su ryžiais ir kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena

Vienas garsiausių ir mėgstamiausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo ruošimo variantų. Šiame recepte pagrindiniai ingredientai yra kiauliena, marinuoti agurkai, ryžiai, pomidorų pasta ir daržovės! Sriuba būna labai soti ir sotaus skonio. Rassolnik labai paprasta paruošti, o dėl raugintiems agurkėliams būdingos rūgštelės ji tampa dar skanesnė!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 1
Stambiai sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 2
Išvirus kiaulieną virkite 50-60 minučių.

Žingsnis 3

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite tarkuotas morkas ir tarkuotus marinuotus agurkus. Į vidurį įdėkite kelis šaukštus pomidorų pastos. Įberkite šiek tiek cukraus. Visus ingredientus išmaišykite. Kepkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada palikite jas 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 5

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 5
Išvirę ryžius virkite 20 minučių. Išvirtą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į ryžius.

Žingsnis 6

Rassolnik su ryžiais ir kiauliena Žingsnis 6
Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos