Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su troškiniu
Vienas iš garsiausių ir populiariausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo paruošimo variantų. Pagrindinis šio recepto ingredientas - mėsos konservai, visų mėgstamas troškinys. Dėl jos sriuba išverda greičiau.
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas ir svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Prieš gamindami iš anksto pamirkykite perlovką virintame vandenyje.
Žingsnis 5
Įdėkite perlines paprikas į vandenį ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Paimkite gilią skardą, patepkite ją trupučiu augalinio aliejaus ir išdėliokite kepimui skirtą troškinį.
Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite susmulkintus svogūnus ir morkas. Kepkite, kol išnyks skystis.
Žingsnis 8
Sudėkite marinuotus agurkus, pomidorų pastą ir susmulkintą česnaką.
Žingsnis 9
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 10
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su virtais avinžirniais.
Žingsnis 11
Sumaišykite visus ingredientus. Įberkite druskos, sūrymo, maltų juodųjų pipirų ir lauro lapų. Virkite dar 5 minutes. Paruošta!
Kategorijos