Rassolnik su troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su troškiniu

Vienas iš garsiausių ir populiariausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo paruošimo variantų. Pagrindinis šio recepto ingredientas - mėsos konservai, visų mėgstamas troškinys. Dėl jos sriuba išverda greičiau.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 1
Supjaustykite morkas ir svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 2

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 4
Prieš gamindami iš anksto pamirkykite perlovką virintame vandenyje.

Žingsnis 5

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 5
Įdėkite perlines paprikas į vandenį ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 6
Paimkite gilią skardą, patepkite ją trupučiu augalinio aliejaus ir išdėliokite kepimui skirtą troškinį.

Žingsnis 7

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite susmulkintus svogūnus ir morkas. Kepkite, kol išnyks skystis.

Žingsnis 8

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 8
Sudėkite marinuotus agurkus, pomidorų pastą ir susmulkintą česnaką.

Žingsnis 9

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 9
Išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 10

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 10
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su virtais avinžirniais.

Žingsnis 11

Rassolnik su troškiniu Žingsnis 11
Sumaišykite visus ingredientus. Įberkite druskos, sūrymo, maltų juodųjų pipirų ir lauro lapų. Virkite dar 5 minutes. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos