Raudonos žuvies tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Raudonos žuvies tartaletės

Raudonos žuvies tartaletės receptas nėra paprastas, su juo gali susidoroti net pradedantis virėjas. Pirkdami raudonąją žuvį atkreipkite dėmesį į spalvą: ji turi būti natūrali, vientisa, be geltonų ar rudų atspalvių dėmelių. Šviežia žuvis turi būti švari, tolygaus, lygaus paviršiaus, blizgančio pjūvio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonos žuvies tartaletės Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Agurką sutarkuokite stambia tarka, virtus kiaušinius - smulkia tarka. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Raudonos žuvies tartaletės Žingsnis 2
Arbatiniu šaukšteliu pripildykite tartaletes įdaro. Suformuokite nedidelį pyragą. Pasirūpinkite, kad krepšeliai atrodytų tvarkingai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos