Publikavimo data: 2024-03-29
Raudonos žuvies tartaletės
Raudonos žuvies tartaletės receptas nėra paprastas, su juo gali susidoroti net pradedantis virėjas. Pirkdami raudonąją žuvį atkreipkite dėmesį į spalvą: ji turi būti natūrali, vientisa, be geltonų ar rudų atspalvių dėmelių. Šviežia žuvis turi būti švari, tolygaus, lygaus paviršiaus, blizgančio pjūvio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Agurką sutarkuokite stambia tarka, virtus kiaušinius - smulkia tarka. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Arbatiniu šaukšteliu pripildykite tartaletes įdaro. Suformuokite nedidelį pyragą. Pasirūpinkite, kad krepšeliai atrodytų tvarkingai.
Kategorijos