Raudonųjų lęšių tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba

Lęšiai pasižymi unikaliomis naudingomis savybėmis. Juose yra daug organizmui būtinų mikro- ir makroelementų, taip pat mineralų ir B grupės vitaminų. Lęšių ir keptų daržovių derinys patiekalui suteikia ryškų pupelių skonį, o prieskoniai - lengvą aštrų poskonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus į puodą ir kepkite juos augaliniame aliejuje, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 3

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 3
Į puodą sudėkite morkas ir česnakus. Daržoves troškinkite dar porą minučių, kol morkos suminkštės.

Žingsnis 4

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 4
Į daržoves įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 5
Sudėkite lęšius ir prieskonius į puodą, užpilkite puodo turinį vandeniu.

Žingsnis 6

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 6
Virkite sriubą po dangčiu 30 minučių ant silpnos ugnies, kol lęšiai išvirs.

Žingsnis 7

Raudonųjų lęšių tyrės sriuba Žingsnis 7
Nukelkite sriubą nuo ugnies ir sutrinkite ją trintuvu iki tyrės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos