Publikavimo data: 2024-09-16
Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis
Kapustniakas su raugintais kopūstais ir soromis yra gana populiarus patiekalas. Jį galima virti su mėsa arba be jos, su sultiniu arba vandeniu, tačiau bet kuriuo atveju jis beprotiškai skanus, tirštas, sotus ir sotus. Patiekiamas su gera grietine ir žolelėmis. Išbandykite, tai nuostabus patiekalas! Siūlome jums paprastą raugintų kopūstų kapustniako su soromis receptą. Sriuba gaunasi skani, soti ir kvapni, su lengva rūgštele. Išbandykite!
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pirmiausia užvirinkite sultinį. Į puodą įpilkite 2 litrus vandens ir sudėkite vištienos krūtinėlę. Uždėkite puodą ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos. Sultinį virkite apie 40-50 minučių, kartkartėmis nugriebdami putas.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Šiek tiek pakepinkite ir sudėkite raugintus kopūstus.
Žingsnis 4
Daržoves šiek tiek patroškinkite ir įpilkite pomidorų pastos. Viską sumaišykite ir 15 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada nukelkite nuo ugnies ir kuriam laikui atidėkite į šalį.
Žingsnis 5
Vištienos krūtinėlę išimkite iš vištienos sultinio ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Kai sultinys bus paruoštas, sudėkite į jį bulves. Bulves virkite 10 minučių, kol jos pusiau išvirs.
Žingsnis 7
Tada sudėkite troškintas daržoves, soras, smulkintus pomidorus, pagal skonį įberkite porą žiupsnelių druskos, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 10-15 minučių, kol visi ingredientai bus paruošti. Pačioje pabaigoje į kopūstų sriubą įdėkite smulkintos virtos vištienos. Išmaišykite.
Žingsnis 8
Išvirkite sriubą iki skonio - jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau druskos. Nuimkite sriubą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 30 minučių, kad prisitrauktų. Supilkite sriubą į lėkštes ir papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!
Kategorijos