Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis

Kapustniakas su raugintais kopūstais ir soromis yra gana populiarus patiekalas. Jį galima virti su mėsa arba be jos, su sultiniu arba vandeniu, tačiau bet kuriuo atveju jis beprotiškai skanus, tirštas, sotus ir sotus. Patiekiamas su gera grietine ir žolelėmis. Išbandykite, tai nuostabus patiekalas! Siūlome jums paprastą raugintų kopūstų kapustniako su soromis receptą. Sriuba gaunasi skani, soti ir kvapni, su lengva rūgštele. Išbandykite!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 2
Pirmiausia užvirinkite sultinį. Į puodą įpilkite 2 litrus vandens ir sudėkite vištienos krūtinėlę. Uždėkite puodą ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos. Sultinį virkite apie 40-50 minučių, kartkartėmis nugriebdami putas.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Šiek tiek pakepinkite ir sudėkite raugintus kopūstus.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 4
Daržoves šiek tiek patroškinkite ir įpilkite pomidorų pastos. Viską sumaišykite ir 15 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada nukelkite nuo ugnies ir kuriam laikui atidėkite į šalį.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 5
Vištienos krūtinėlę išimkite iš vištienos sultinio ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 6
Kai sultinys bus paruoštas, sudėkite į jį bulves. Bulves virkite 10 minučių, kol jos pusiau išvirs.

Žingsnis 7

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 7
Tada sudėkite troškintas daržoves, soras, smulkintus pomidorus, pagal skonį įberkite porą žiupsnelių druskos, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 10-15 minučių, kol visi ingredientai bus paruošti. Pačioje pabaigoje į kopūstų sriubą įdėkite smulkintos virtos vištienos. Išmaišykite.

Žingsnis 8

Raugintų kopūstų kapustniakas su soromis Žingsnis 8
Išvirkite sriubą iki skonio - jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau druskos. Nuimkite sriubą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 30 minučių, kad prisitrauktų. Supilkite sriubą į lėkštes ir papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos