Rausvosios lašišos ir kuskuso sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rausvosios lašišos ir kuskuso sriuba

Lengva ir greita sriuba kiekvienai dienai. Naudingi ir skanūs pietūs visai šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos ir kuskuso sriuba Žingsnis 1
Sudėkite kepsnius į puodą ir užpilkite vandeniu. Kol vanduo verda, kubeliais supjaustykite morkas (galite jas sutarkuoti), bulves ir svogūnus.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos ir kuskuso sriuba Žingsnis 2
Sudėkite visas daržoves į puodą, įberkite druskos, pipirų, lauro lapą ir porą šaukštų kuskuso. Svarbiausia nepersistengti su kruopomis, kad nebūtų žuvies košės.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos ir kuskuso sriuba Žingsnis 3
Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos sudėkite žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos