Publikavimo data: 2024-04-06
Rausvosios lašišos sriuba
Ukhu iš rausvosios lašišos būtinai turi būti gaminamas iš šviežios žuvies. Konservuota ar šaldyta žuvis virs žuvies sriuba. Čia pateikiamas rausvosios lašišos sriubos receptas žingsnis po žingsnio.
Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Į puodą įpilkite 2-2,5 litro vandens. Užvirkite ir sudėkite svogūnus bei žuvį. Sumažinkite ugnį ir virkite 25-30 minučių. Įberkite druskos. Atkreipkite dėmesį, kad rausvoji lašiša yra jūrinė žuvis, todėl ji jau yra šiek tiek sūri. Virimo metu atsiras putų. Nepamirškite jų pašalinti.
Žingsnis 2
Sultinį perkoškite ir vėl užvirinkite, kol užvirs.
Žingsnis 3
Paruoškite daržoves. Į sultinį sudėkite morkas ir bulves ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Sudėkite prieskonius. Kai sultinys užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite sriubą 15 minučių ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Iš sriubos išimkite svogūną, lauro lapą ir pipirus. Palikite 3-5 minutes, kad nuvarvėtų.
Kategorijos