Rausvosios lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Rausvosios lašišos sriuba

Ukhu iš rausvosios lašišos būtinai turi būti gaminamas iš šviežios žuvies. Konservuota ar šaldyta žuvis virs žuvies sriuba. Čia pateikiamas rausvosios lašišos sriubos receptas žingsnis po žingsnio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Į puodą įpilkite 2-2,5 litro vandens. Užvirkite ir sudėkite svogūnus bei žuvį. Sumažinkite ugnį ir virkite 25-30 minučių. Įberkite druskos. Atkreipkite dėmesį, kad rausvoji lašiša yra jūrinė žuvis, todėl ji jau yra šiek tiek sūri. Virimo metu atsiras putų. Nepamirškite jų pašalinti.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 2
Sultinį perkoškite ir vėl užvirinkite, kol užvirs.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 3
Paruoškite daržoves. Į sultinį sudėkite morkas ir bulves ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 4
Sudėkite prieskonius. Kai sultinys užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite sriubą 15 minučių ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Iš sriubos išimkite svogūną, lauro lapą ir pipirus. Palikite 3-5 minutes, kad nuvarvėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos