Rausvosios lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rausvosios lašišos sriuba

Šią sriubą valgys net jūsų vaikai: lengva, aromatinga, skani.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
19 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite kubeliais septynias vidutinio dydžio bulves maždaug 1x1 cm dydžio kubeliais ir vieną vidutinio dydžio morką 0,5x0,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 2
Sudėkite bulves ir morkas į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir pastatykite ant viryklės, kad užvirtų.

Žingsnis 3

Kai sriuba užverda, įberkite druskos, krapų ir rausvosios lašišos (visą skardinės turinį). Virkite sriubą ant vidutinės ugnies, kol bulvės išvirs, apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos