Publikavimo data: 2024-04-03
Ridikėliai ir rūgpienis
Jei mėgstate okrošką, bet norite išbandyti kitą šio patiekalo variantą, virkite ridikėlius su rūgpieniu. Šiame patiekale nėra mėsos ingredientų. Jį galima pagaminti liesą, jei grietinę pakeisite sojų padažu. Kvasą geriau rinktis specialų, skirtą okroškai. Jo galima rasti beveik bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Salotoms rinkitės juodąjį ridiką.
Žingsnis 1
Paruoškite ridikėlius su rūgpieniu. Ridikėlius sutarkuokite tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną. Virtas bulves supjaustykite kubeliais. Supjaustytas daržoves sudėkite į dubenį, užpilkite šaltu rūgpieniu, pasūdykite ir palikite 15 minučių pastovėti.
Kategorijos