Ryklio kepsniai su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ryklio kepsniai su padažu

Ar kada nors ragavote ryklio kepsnių? Pasirodo, jie yra labai subtilaus skonio. Nusprendžiau pagaminti kepsnius ir padažą. Tai labai paprasta ir skanu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Ryklio kepsniai su padažu Žingsnis 1
Sudėkite kepsnius į verdantį vandenį ir virkite 20 minučių. Baigiant virti kepsnius pasūdykite.

Žingsnis 2

Ryklio kepsniai su padažu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus. Sudėkite jas į puodą, suberkite papriką, alyvuogių aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Ryklio kepsniai su padažu Žingsnis 3
Į padažą išspauskite pusės citrinos sultis. Pagardinkite druska ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Ryklio kepsniai su padažu Žingsnis 4
Sudėkite kepsnius į lėkštę ir apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos