Publikavimo data: 2024-09-22
Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis
Moliūgų, apelsinų, granatų sėklų, agurkų ir agurkų derinys nustebina rytietiško skonio deriniu su gerai pažįstamais produktais. Alyvuogių aliejaus, medaus ir citrinos padažas suteikia papildomų įspūdžių. Be skonio įspūdžių, šios vitamininės salotos suteiks žvalumo ir energijos užtaisą, nes jų sudėtyje gausu natūralių biologiškai aktyvių medžiagų. Tuo tarpu jos paruošiamos tiesiog žaibiškai.
Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite korėjietiška tarka. Apelsiną supjaustykite filė. Tam vaisių peiliu nupjaukite žievelę kartu su baltuoju sluoksniu. Tada atsargiai išpjaukite skilteles, darydami įpjovas išilgai membranos. Atsargiai išimkite minkštimą ir kiekvieną griežinėlį supjaustykite į tris dalis. Agurką supjaustykite atsitiktine tvarka arba griežinėliais.
Žingsnis 2
Pirmiausia į lėkštę sudėkite rukolą ir petražoles. Tada ant apelsinų griežinėlių išdėliokite moliūgą. Ant apelsinų uždėkite agurkų, tada sutarkuokite sūrį. Ant sūrio sudėkite granatų sėklas, pabarstykite sezamo sėklomis ir linų sėmenimis.
Žingsnis 3
Padažui sumaišykite citrinos sultis, medų ir alyvuogių aliejų. Užpilkite ant salotų. Jei reikia, lengvai pasūdykite.
Kategorijos