Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis

Moliūgų, apelsinų, granatų sėklų, agurkų ir agurkų derinys nustebina rytietiško skonio deriniu su gerai pažįstamais produktais. Alyvuogių aliejaus, medaus ir citrinos padažas suteikia papildomų įspūdžių. Be skonio įspūdžių, šios vitamininės salotos suteiks žvalumo ir energijos užtaisą, nes jų sudėtyje gausu natūralių biologiškai aktyvių medžiagų. Tuo tarpu jos paruošiamos tiesiog žaibiškai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite korėjietiška tarka. Apelsiną supjaustykite filė. Tam vaisių peiliu nupjaukite žievelę kartu su baltuoju sluoksniu. Tada atsargiai išpjaukite skilteles, darydami įpjovas išilgai membranos. Atsargiai išimkite minkštimą ir kiekvieną griežinėlį supjaustykite į tris dalis. Agurką supjaustykite atsitiktine tvarka arba griežinėliais.

Žingsnis 2

Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis Žingsnis 2
Pirmiausia į lėkštę sudėkite rukolą ir petražoles. Tada ant apelsinų griežinėlių išdėliokite moliūgą. Ant apelsinų uždėkite agurkų, tada sutarkuokite sūrį. Ant sūrio sudėkite granatų sėklas, pabarstykite sezamo sėklomis ir linų sėmenimis.

Žingsnis 3

Ryškios moliūgų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis Žingsnis 3
Padažui sumaišykite citrinos sultis, medų ir alyvuogių aliejų. Užpilkite ant salotų. Jei reikia, lengvai pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos