Publikavimo data: 2025-08-19
Ryškios salotos su vištiena, korėjietiškomis morkomis ir džiovintomis slyvomis
Nuostabu, kokios universalios gali būti korėjietiškos morkos. Šis užkandis gali būti savarankiškas patiekalas, taip pat puikus priedas prie įvairių salotų receptų. Korėjietiškų morkų ir vištienos krūtinėlės derinys pagrįstai pripažintas kone etaloniniu. Tačiau nedaugelis žino, kad šie du produktai viename patiekale gali būti naudojami su džiovintomis slyvomis. Siūlau susipažinti su vištienos, džiovintų slyvų ir korėjietiškų morkų salotų receptu. Šis užkandis dėl morkų aštrumo ir pikantiškumo kartu su rūkyto skonio ir džiovintų slyvų saldumo palieka tik teigiamas gastronomines emocijas.
Žingsnis 1
Sudedamąsias dalis išdėliokite sluoksniais, kiekvieną iš jų patepdami majonezu. Pirmuoju sluoksniu dėkite mėsą, tada džiovintas slyvas ir sūrį. Aptepkite majonezu ir pabarstykite kedro riešutais.
Žingsnis 2
Tada sudėkite morkas, tada baltymus. Aptepkite majonezo sluoksniu. Ant viršutinio sluoksnio užbarstykite trynius. Siųskite salotas į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos