Saldžiųjų pipirų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Saldžiųjų pipirų sriuba

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 1
Sudėkite raudonąsias paprikas ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 45 minutes. Periodiškai apverskite paprikas kepimo skardoje, kad iškeptų tolygiai.

Žingsnis 2

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką - griežinėliais. Morkas supjaustykite dideliais apskritimais.

Žingsnis 3

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sudėkite svogūnus, česnakus ir morkas. Į daržoves suberkite kario prieskonius, sumaišykite visus ingredientus ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 min.

Žingsnis 4

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 4
Į puodą įpilkite 100 ml vandens ir lauro lapą. Troškinkite ingredientus 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol vanduo beveik išgaruos.

Žingsnis 5

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės iškeptas paprikas, sudėkite į gilų dubenį ir uždengę maistine plėvele palaikykite 10 minučių. Tai daroma tam, kad paprikų minkštimą būtų galima lengvai atskirti nuo odelės.

Žingsnis 6

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 6
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens ir palaukite, kol sriuba užvirs. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 minučių. Tada nulupkite paprikas nuo odelės ir sėklų. Paprikas stambiai supjaustykite ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 7

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 7
Išimkite iš sriubos lauro lapą ir sutrinkite sriubą panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ir druskos.

Žingsnis 8

Saldžiųjų pipirų sriuba Žingsnis 8
Sriubą išpilstykite į lėkštes, ant kiekvienos užberkite griežinėliais pjaustytų porų, šiaudelį raudonųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų ir kelis lašus alyvuogių aliejaus. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos