Salierų šaknų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salierų šaknų salotos

Senovėje salierų nevalgydavo, bet iš jų gamindavo papuošalus. Vainikų ir girliandų vainikai pripildydavo namus aštraus gaivaus aromato. Šiandien šią daržovę galima rasti daugelio pasaulio tautų mityboje. Jos dedama į kasdienius ir šventinius patiekalus. Klasikinis receptas yra lengvos salierų salotos, kurios greitai paruošiamos. Joms geriau rinktis šakninius salierus.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Salierai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salierų šaknų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis. Sudėkite į supjaustytus salierus ir agurkus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos