Publikavimo data: 2024-04-03
Salierų sriuba
Skani daržovių sriuba svorio metimui ruošiama nepridedant makaronų ir grūdų. Besilaikantiems dietos patiks salierų sriuba. Ruošiant sriubą trintuvu pagaminama trinta sriuba. Šiame mažai kalorijų turinčiame patiekale gausu skaidulinių medžiagų ir eterinių aliejų. Reguliarus salierų vartojimas didina gyvybingumą, padeda kovoti su mieguistumu ir apatija, padeda iš organizmo pašalinti toksinus.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite supjaustytus salierus ir bulves, įberkite druskos ir pastatykite ant viryklės. Virkite 7 minutes nuo virimo temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, morką ir pomidorą. Maišykite ir troškinkite 8-10 minučių. Sudėkite keptuvės turinį į puodą ir toliau troškinkite, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Sutrinkite sriubą trintuvu, grąžinkite ją atgal į puodą ir užvirinkite.
Kategorijos