Salierų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salierų sriuba

Skani daržovių sriuba svorio metimui ruošiama nepridedant makaronų ir grūdų. Besilaikantiems dietos patiks salierų sriuba. Ruošiant sriubą trintuvu pagaminama trinta sriuba. Šiame mažai kalorijų turinčiame patiekale gausu skaidulinių medžiagų ir eterinių aliejų. Reguliarus salierų vartojimas didina gyvybingumą, padeda kovoti su mieguistumu ir apatija, padeda iš organizmo pašalinti toksinus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salierų sriuba Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite supjaustytus salierus ir bulves, įberkite druskos ir pastatykite ant viryklės. Virkite 7 minutes nuo virimo temperatūros.

Žingsnis 2

Salierų sriuba Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, morką ir pomidorą. Maišykite ir troškinkite 8-10 minučių. Sudėkite keptuvės turinį į puodą ir toliau troškinkite, kol bulvės suminkštės.

Žingsnis 3

Salierų sriuba Žingsnis 3
Baigti gaminti. Sutrinkite sriubą trintuvu, grąžinkite ją atgal į puodą ir užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos