Salierų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salierų tyrės sriuba

Salierų tyrės sriuba - tai receptas, kuriame sumaišytos daržovės ir pieno produktai. Dėl šio mišinio šakninės daržovės tampa minkštesnės ir traškesnės. Sriuba su grietinėle sutrinama trintuvu į tyrę. Dėl švelnios konsistencijos ją galima įtraukti į vaikų valgiaraštį. Sriubos pagrindas yra saliero šaknis. Joje yra daug naudingų medžiagų. Renkantis gumbus, pirmenybę geriau teikti smulkiems. Dideli yra tuščiaviduriai ir sausi, todėl dalį teks išmesti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salierų tyrės sriuba Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir česnakus. Česnaką ir svogūną kepkite svieste, kol taps skaidrūs, apie 5-7 minutes, ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 2

Salierų tyrės sriuba Žingsnis 2
Paruoškite likusias daržoves. Į puodą su svogūnu ir česnaku sudėkite saliero šaknį, morkas ir bulves.

Žingsnis 3

Salierų tyrės sriuba Žingsnis 3
Paruoškite sriubos pagrindą. Pripilkite puodą karšto vandens, kad skystis visiškai apsemtų daržoves. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite daržoves 30 minučių.

Žingsnis 4

Salierų tyrės sriuba Žingsnis 4
Paruoškite sriubos tyrę. Kai visi sriubos ingredientai bus paruošti, sutrinkite juos į tyrę naudodami blenderį. Supilkite grietinėlę į puodą, įberkite druskos ir pipirų. Vėl grąžinkite puodą ant ugnies ir užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos