Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė

Užkandinės salotos iš virtų burokėlių, morkų, bulvių, marinuotų, raugintų ir rūgščių daržovių, grybų, užpiltos augaliniu aliejumi ir actu. Yra daug vinaigretės variantų. Siūlau pasigaminti vieną iš jų. Gaminimo laikas nurodytas neatsižvelgiant į daržovių virimo laiką. Tinka veganams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas, burokėlius, atvėsinkite ir nulupkite.

Žingsnis 2

Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė Žingsnis 2
Burokėlius, bulves, morkas ir agurkus supjaustykite.

Žingsnis 3

Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė Žingsnis 3
Į indą sudėkite raugintus kopūstus ir supjaustytus burokėlius, bulves, morkas, marinuotus agurkus. Įpilkite nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus ir viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos