Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos, kurių pagrindą sudaro vinaigretė
Užkandinės salotos iš virtų burokėlių, morkų, bulvių, marinuotų, raugintų ir rūgščių daržovių, grybų, užpiltos augaliniu aliejumi ir actu. Yra daug vinaigretės variantų. Siūlau pasigaminti vieną iš jų. Gaminimo laikas nurodytas neatsižvelgiant į daržovių virimo laiką. Tinka veganams.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas, burokėlius, atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 2
Burokėlius, bulves, morkas ir agurkus supjaustykite.
Žingsnis 3
Į indą sudėkite raugintus kopūstus ir supjaustytus burokėlius, bulves, morkas, marinuotus agurkus. Įpilkite nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus ir viską sumaišykite.
Kategorijos