Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Mushroom Glade" su rūkyta vištiena
Joks šventinis stalas negali būti laikomas pilnaverčiu, jei ant jo nėra salotų. Patiekalų įvairovė ir atlikimo grožis visada daug pasako apie šeimininkę. Salotos "Pievagrybių glėbys" - tai skanus ir spalvingas užkandis, kurį paruošti užtruks vos 20 minučių. Rūkyta vištiena kartu su sultingomis opuncijomis padaro patiekalą sveiką ir maistingą, o šviežios žolelės suteikia ypatingo namų žavesio.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir atidėkite į šalį. Į atskirą indą sudėkite marinuotus grybus, nusausinkite sūrymą ir nupjaukite ilgas grybų kojeles.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Kepimo žiedą padėkite ant plokščiadugnio indo. Pirmuoju sluoksniu išdėliokite virtas bulves, pasūdykite ir ištepkite majonezu, tada paskleiskite rūkytą vištieną, ištepkite padažu. Salotas tolygiai apibarstykite sūriu, patepkite majonezu ir išdėliokite opijatų kepurėles.
Žingsnis 3
Atvėsinkite salotas. Salotas uždenkite maistine plėvele, nenuimdami kepimo žiedo, kad salotos sustingtų ir įsigertų. Padėkite į šaldytuvą maždaug 40 minučių.
Kategorijos