Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos "Šanchajus"
Šanchajaus salotos - tai šventinės salotos, sudarytos iš mėgstamiausių ingredientų. Dėl šių ingredientų derinio šis patiekalas yra apetitiškas, aromatingas, ryškus ir skanus. Salotas labai lengva paruošti, joms paruošti nereikia daug laiko.
Žingsnis 1
Puode pasūdytame vandenyje išvirkite vištienos filė.
Žingsnis 2
Grybus nuplaukite, supjaustykite išilgai griežinėliais ir kepkite keptuvėje aliejuje ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Virtą vištieną susmulkinkite nedideliais gabalėliais peiliu arba rankomis. Sūrį, marinuotus agurkus ir virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Ananasus supjaustykite stambiais kubeliais. Sluoksnius dėliokite tokia tvarka: agurkai, filė, grietinė, kepti grybai, rūkytas sūris, ananasai, vištienos filė, kiaušiniai, majonezas, marinuoti grybai, filė, žirneliai.
Kategorijos